Wie zijn we?

qui-sommes-nous

Tradistone, ambachtsman en steenontwerper

Tradistone is een ambachtsman en fabrikant van edele en tijdloze stenen. Bij het reproduceren en restaureren begint alles bij de oorspronkelijke oude steen. We gebruiken de hedendaagse technologieën om onze stenen een betere mechanische weerstand en vorstvastheid te geven.

Momenteel worden nieuwe producten onderzocht, maar nu al is het Tradistone-label gekend en erkend voor zijn kwaliteiten en zijn 100% Belgisch vakmanschap. Onze geavanceerde productiemethodes worden constant op punt gesteld.

Binnen:

Een zachte en veelkleurige steen die onderhoudsvriendelijk is dankzij de beschermende laag Marseillezeep.

Buiten:

  1. 100% bestand tegen vorst: de steen blijft door de jaren heen zijn schoonheid bewaren.
  2. Mossen hechten zich niet aan de steen: vergemakkelijkt het onderhoud aanzienlijk.
  3. Antislip: bijzonder nuttig in de winter en aan zwembaden.
  4. Warmt niet op door de zon: vandaar het succes van onze zwembadranden.

Door de jaren heen krijgt de Tradistone-steen de natuurlijke patine die zo kenmerkend is voor oude stenen. En net als die oude stenen bezit onze steen dat tijdloze en onschatbare cachet.

Nieuwe producten liggen momenteel ter studie, maar het Tradistone-label is nu al gekend en erkend voor zijn kwaliteiten en zijn 100% Belgisch vakmanschap.

Onze geavanceerde productiemethodes worden constant op punt gezet.

Het resultaat?

Een dynamisch bedrijf met een team dat zich continu inzet voor de toekomst van onze activiteit in België en voor tevreden en trouwe klanten. Een nationale en internationale aanwezigheid. Al onze stenen worden in onze productieateliers in het Belgische Bousval gemaakt. Dankzij onze expertise worden we internationaal (h)erkend. Tegenwoordig worden onze stenen zowat overal in Europa, de Maghreb, het Verenigd Koninkrijk… geplaatst. Ook onze technologie en onze vakkennis vinden hun weg naar het buitenland.

 

Powered by Atypic ®
Tradistone

Tradistone