De plaatsing


Ons team van ervaren professionals staat tot uw dienst voor het plaatsen van onze stenen.

Romeins verband: U bent eerder klassiek en u wilt eens iets anders?

Kies voor de charme van een klassiek en nobel legpatroon met het Romeins verband: met onze Beaune, Vieux Corroy of Vieux Boca. (Of: het Romeins verband biedt u de charme van de oude Bourgondische steen en een eigenzinnige toets aan uw interieur of terras). Het Romeins verband is een typisch legpatroon voor oude tegels: een combinatie van verschillende groottes volgens een precieze werktekening die wij voor u uitwerken, op maat van uw ruimtes. We beschikken over 23 verschillende formaten en kunnen u dus een gepersonaliseerd legpatroon aanbieden. Het Romeins verband is een algemene term die gebruikt wordt voor een willekeurig legpatroon waarbij zowel vierkante als rechthoekige tegels gebruikt worden.

De Romeinse lijn: Houdt u eerder van modern en trendy?

Kies dan voor de Romeinse lijn, met 12 verschillende formaten. Dit gamma werd speciaal ontworpen voor een legpatroon in de lengte of in de breedte en biedt zo verrassende ruimtelijke effecten.

De Mazarin

Een meer eigentijds gamma dat de steen van 50×50 cm combineert met een kleine “cabochon” van 20×20 cm in de hoek. Houdt u van structuur? Dan is dit gamma u op het lijf geschreven!

Le Vieux Bousval

Eenvoud en soberheid met een steen van 40×60 cm … Leg ze verspringend of mooi uitgelijnd.

Opus Romain Romeinse lijn Mazarin Vieux Bousval
Kleuren Beaune
Vieux Corroy
Vieux Boca
Legpatroon Willekeurig In lijn In punt In lijn
Aantal formaten 23 14 2 1
Afmetingen 20 à 70 50/50 en 20/20 40/60
Legpatroon op maat Ja Nee Nee Nee

 

Powered by Atypic ®
Tradistone

Tradistone